fredag 28. desember 2012

Det lysner i alle fall ute

Vi skulle ut på trening i går, men mørket hadde innhentet oss før vi kom oss ut. I disse dager er vi også avhengig av været. Så yr.no er en trofast venn, noen ganger stemmer det og andre ganger stemmer det ikke like godt.

Men det er bare å innrømme. Denne hvilepausen kunne vært bedre utnyttet. Ikke har vi brukt tiden på å terpe grunndressuren og bare i noen grad har vi tatt vare på kondisjonen.

Leia viser veldig gode takter. Det blir spennende å se hva vi kan få til til vinteren.

Jon har en filosofi som går ut på at man skal bruke de hverdagslige situasjonene til å trene dressur. Det illustrerte han effektivt under en luftetur vi hadde. I stedet for å kle på seg og gå ut spesielt for å trene dressur brukte han lufteturen for å minne hundene på sitt og innkalling. Det er dette som er hans force. Denne evnen til å sette hunden i alle mulige situasjoner;  på støkk langt ute, jagende etter fugl og etter en heftig reis.

Nå er det nok en gang på tide å komme seg ut, denne gangen også etter mørkets frembrudd, men vi får se hvordan vi løser det. Det finnes mange alternative treningsmåter og metoder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar