fredag 25. mars 2011

Mer miljøtrening

I dag skriver vi fredag, det ble ingen innlegg i går av ymse grunner. Gårdagen begynte dårlig med brekning på Leia og noe diare. Det ble med den ene gangen og da jeg gav henne mat og drikke gikk det ned på høykant. Kan ikke påstå at jenta mi var særlig påvirket.

Nå har vi pakket en del ting og setter snart snutene mot Børselv. Det var bare planen at Dag-Ove og Steffi skulle dra, men da muligheten åpnet seg for at vi ble med er resonnementet som følger. Det å dra på tur og treffe en del fremmede mennesker og hunder er noe hundene godt kan venne seg til fra tidlig alder. Dess mer naturlig dette blir for dem, dess glattere regner jeg med at det vil gå i framtiden. Det finnes noen hunder som fungerer perfekt så lenge de ikke er på prøve, men med en gang de kommer på en prøve slutter de å fungere av ymse grunner. Kanskje er det spentheten til eierene som smitter over - hvem vet.

Steffi stiller til helgen i sin siste prøve i unghundklassen. Det hadde vært gøy å virkelig få det til - fordi hun er kapabel. Men med premien forrige helg viste hun at hun er en meget god jakthund, og det er kanskje nok.

Planen er å gå litt på ski. Leia trenger å springe og få litt muskler. Dersom ting går som vi ønsker skal vi se om vi får henne i fugl i løpet av påsken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar