søndag 20. mars 2011

I champagnerus

Nå er Sennalandsprøven over. Det er å innrømme - de erfarne er best. Vi gratulerer Paul-Anton Hermo og Are Suhr for 1. vk og 2. vk finale. Det betyr de to første plassene i vinnerklassen. Det rører å se at de som har vært med en stund og vunnet mye fortsatt lar seg røre ved dette at de lykkes med sin hund.

Det har vært mange seire i løpet av helgen. Flere har fått sine førstepremier i kvalitetsklassen som ofte er inngangsbilletter til gjeve ting; 1 AK som er 1. premie i voksenklasse gir inngang til vinnerklasse VK. 1 UK gir inngangsbillett til høystatusløp som Arctic cup som arrangeres i April i Alta.

Steffi fyller to år i begynnelsen av April og er derfor ikke lenger kandidat for uinghundklassen når Arctic cup går sånn sett var det ikke noe definitivt ønske om 1. uk.

Sennalandsprøven fikk en meget tragisk start da unghunden Johsi forsvant fredagskveld. Den kom til rette utpå formiddagen lørdag og gikk i dag til glimrende kritikker i samme slipp som Steffi.

Steffijenta ja - vakre, sterke, kloke og utholdne Steffi. Jeg har mange ganger ønsket å begynne på nytt med henne. Hun er fantastisk. Hun fant sin fugl i dag, var i ro, men uten reis og dermed 2. premie uk. I dag var det bedre enn 1. premie. Det var beviset på at Steffi kan. Det var også for oss et bevis på at vi ikke har "ødelagt" henne helt. Det er en stor dag og det er mange å takke.

Dag-Ove har gjort og gjør en god jobb med henne.
Jan-Erik, oppdretter til Leia, har hele tiden hatt troen på Steffi også når det har skortet hos oss. Takket være ham har jeg siden Sennalandsprøven i høst vært overbevist om at Steffi er en jakthund, og en god en. Så må man takke Jon som stilte opp når jeg sto og rev og slet i håret på Hatter sist helg og som har hjulpet oss med råd og veiledning i henhold til å hente henne inn. Ikke minst må jeg takke Steffi som har lært oss så mye, og som fortsatt lærer oss masse. Jenta vår!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar