fredag 7. oktober 2011

Dagen før dagen

Endelig hjemme hos jenta mi. Leia har hatt det fint og har begynt å legge litt på ribbena. Hun får nå en kombinasjon av valpefor, høyenergi og våtfor av vom og hundemat. Hun er over året og slik sett er det greit å slutte med valpefor.

Vi koser oss hjemme og skal fortsette med det. Det er dagen før prøve og vi har bestemt oss for å hvile oss i form, det passer forsåvidt bra. Skal hente for til jervehiet hennes slik at varmeposen hennes er klar. Værmeldingen er ikke fantastisk slik at det er greit om hun får ha med egen varmepose. Varmedekkenet bør nok også ned i sekken.

I går hadde jeg håpet å få en liten tur med henne, men teknisk feil fra Widerøe satt en effektiv stopper for det. Kom hjem ganske sent og lenge etter mørkets frembrudd. Leia var i alle fall glad for at jeg kom hjem. Ingenting så galt at det ikke er godt for noe. Fikk en lang hundeprat med eieren til Qga, broren til Leia. Det er utrolig godt å få snakke fritt og uhemmet om hund i blant. Håper å få sett Qga i fjellet om ikke så lenge.

Rapport fra helga kommer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar