fredag 7. november 2014

Lenge siden nå

Det er lenge siden det er skrevet noe nå, egentlig reflekterer det litt hundelivet slik det har vært i alle fall siste måneden. Etter jaktprøvene og jakten har det vært litt dvale. Man kan kanskje kalle det en liten dvale før det braker løs igjen. Nå har vinterkalenderen begynt å ta form, barnevakter skal finnes og det skal lages en plan for vinteren.

Vi planlegger nytt kull på Cali og det er mye mulig at det blir på neste løpetid. Vi har egentlig bestemt oss for hannhund og synes at det blir veldig spennende.

Vi har avtalt en parring med Sam og det blir også spennende. Vi har også fått hilse på to av valpene til Sam med Tess - fine tisper som blir spennende å følge.

Leia og jeg fikk VK-premie og fikk gå finalen i NNM. Mulig var det min manglende rutine og nerver som bare slo oss ut, men det var visstnok fugl i hennes siste slipp og Leia ble observert etter fugl, men hva som skjedde får vi vel aldri vite.

Det er mange gode hunder i landsdelen og det er alltid spennende å se nye hunder. Tromsørypas Tim la opp til et imponerende søk da jeg så ham på prøve i Tromsø og han holdt koken gjennom et langt NM og i finalen gikk han glimrende gjennom 5 slipp - dessverre kom han ikke i fugl. En annen hund som har imponert i høst er Vargofjellets Nico. Vi fikk gå litt med han på tidlighøsten og han var allerede da selvstendig og hadde et godt søk. Han kvalifiserte seg til derby i siste minutt og tok seg til finalen med premie, i finalen er han ren, men blir dessverre borte i siste slipp. Eier finner han i stand, men da var det hele over. En spennende unghund som vi kommer til å se mer av.

Sannsynligvis blir det mer blogging fremover.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar