fredag 10. juni 2011

Saueren og fremdrift.

Da har vi fått beviset på at Leia ikke skal jage sau. Dette trenger vi som sagt for å stille på jaktprøve. Det er lite sau å springe etter her, men desto mer i Bardu og på onkel Sveins gård i Salangen. Her i Nord er det som sagt mest spenning knyttet til rein, men jeg har tro på at det skal gå bra.

Leia ligger og sover nå som den prinsessen hun er. Vi skal snart ut og trene dressur og i løpet av helgen håper jeg å få tatt den første turen med båndtrening i gamle treningsterreng. Da skal man få testet både dressur og lederskap. Dette er med tanke på at hun ikke skal forstå at tur på fjellet ikke er ensbetydende med jakt. En annen ting er at hun skal tilvennes konseptet med å gå pent i bånd og helst fot ute i fjellet slik at det ikke blir et mareritt og gå med henne i høst de gangene hun må være i bånd i forbindelse med jakt og evt. jaktprøver.

I dag tikket planen for høstens jobbrelaterte veiledning inn. Det harmonerte ikke helt med ferien og jaktplanen, men man skal ikke klage. Da min innstilling i utgangspunktet var "fra 10. september passer ingenting". Det blir meget spennende å se.

Har ikke rørt i haglen på en uke, men håper å få tørrtrent rikelig i løpet av helgen. Det blir verken dressur eller særlig lederskap av å blogge så nå skal vi komme oss ut i finværet og trene. Girlpower.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar