onsdag 29. juni 2011

Innlegg nummer hundre - en oppsummering av tur

Leia første fisketur ble mange opplevelser for oss begge, mange av disse første gang. Leia fikk exspot(myggmiddel blant annet) før avreise, men hun har mange røde ringer på buk. Så skulle hun sitte i kano. Da kanoen begynte å skyte fart over vannet ville Leia mest drikke, dette ble fort kurert etter hennes ufrivillige svømmetur da hun trodde hun kunne gå på vannet etter fugl. Etter det holdt hun seg i alle fall i kanoen, men det vil være galt og si at hun var helt i ro. Det gjorde hun imidlertid da kanoen gikk rundt, og når den kom tilbake med rett side ned satt Leia fortsatt i kanoen.

Nettene i telt gikk helt fint, og hun fant seg fint i å ligge i fotenden. Det hun ikke syntes var stas var å være en natt ute. Det satte hun ikke særlig pris på og sa i fra mer enn en gang.

Hun har nok fått mye kjeft og korrigering på denne turen. Noe grunnet piping og noe grunnet manglende apelldressur. Hun tok litt av 2. dag i leiren. Stakk av og jaget småfugl av hjertens lyst. Da holdt verken nei eller innkalling - beviset på at her må det jobbes.

Det som imponerer mest er fremkommeligheten. Uansett hvor tett skog det er - Leeia kommer alltid fram i imponerende fart. Hun har også blitt forholdsvis flink å gå fri ved foten i ulendt terreng - men da med noe korreksjon tidvis. Vi så en lemen, men da respekterte Leia "nei" og kom med meg i stedet. Fornøyd med det.

Ellers fikk jeg min første fisk på flue, en liten harr, men en fisk så alle var enig om at det hadde vært en fin tur. I alle fall har Leia sovet godt etter at vi nådde sivilisasjonen. Jeg tror hun drømmer om fugler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar