tirsdag 30. oktober 2012

Høsten det ikke ble noe av - over 5000 treff

Det var en gledelig overraskelse og se at vi nå har passert 5000 treff. Utrolig stilig. Det har dessverre blitt færre og færre oppdateringer den senere tiden. På mange måter har dette reflektert høsten. Vi satset fram mot høsten, men overskriften reflekterer det vi stort sett har tenkt - dette var høsten det ikke ble noe av. Riktignok har vi oppnådd en del. Vi fikk en jaktpremiert hund til i husholdet. Vi fikk totalt to premier og vi fikk Embla til finalen i 2 av 2 VK-starter. Dette er det all grunn til å være fornøyd med, men vi hadde ambisjoner og forhåpninger om mer.

Nå er vinteren kommer til nord og hundene koser seg ute med det hvite på bakken. Jeg tar meg i å tenke at vi ikke har hatt noen sommer. Vi slapper av nå og restituerer oss samtidig som vi har begynt å tenke fremover mot kondisjonstrening. Hvordan skal vi gjøre det? Vi gleder oss til å plukke frem skiene. Leia hadde en utrolig draglede da vi syklet i sommer - vi håper å finne tilbake til denne.

Hva er planene fremover? Det er Sam som det skal satses på til vinteren. Leia trenger å finne formen og få stilt i AK. Cali trenger en god smule dressur før hun er AK-klar. Embla er nå seg selv lik og ligger og lurer bare på når det skal skje noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar