søndag 28. november 2010

Ny tidsregning - 26.11.10

Det hele startet en tirsdag hvis dato har gått i glemmeboken. Det var matmors Ninas første møte med Skaididalens Molly. Molly var parret med Østkystens V Franco. Det hadde vært snakk om hund nummer to - det var satt på vent. Det var kjærlighet ved første blikk mellom Nina og Molly. Molly er en særdeles nydelig hund og svært sosial, så det er mulig hengivenheten egentlig bare var ensidig. Likevel ble det ikke fart på sakene før det ble snakk om dette på en jakttur. Valpen som da ikke var født fikk navnet Bianca. Før dagen var omme sto vi på valpelisten til Molly - riktignok med forbehold - etter mye diskusjon var det enighet i at familien som fra før av besto av Steffi, matmor Nina og matfar Dag-Ove i noe tilfeldig rekkefølge skulle utvides med en av Mollys valper om det ble nok tisper.

2. oktober ble det 4 hanner og 4 tisper. Vi valgte nummer tre av tispene og Skaididalens Prinsesse Leia flyttet hjem til oss for godt 26.11.10.

Steffi er en hvit og lever-tispe. Hun kommer fra Alta - født april 2009. Har foreløpig stilt på 2 jaktprøver. Den ene uten å komme for fugl og den andre med en rekke situasjoner som ble misbrukt av den ene og den andre.

Leia er en skjønn tricolor som er ganske rolig i hus, men som alle valper har hun en av og en påknapp. Hun og Steffi er blitt gode venner. Her kan dere følge livene deres videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar