søndag 22. mai 2011

4 ryper i lufta

Det er fantastisk dette fylket lengst nord. En liten avstikker og man har fantastisk natur hvor man aldri har vært før. Tror et av målene for dette året er å se mer av Finnmark.

Vi dro av gårde - jeg, en venninne, hennes toårige Bamse og Leia. I dag fikk leia gå med sele - ikke for å trekke, men fordi det ble ansett som det mest praktiske. Jeg satte plutselig uendelig mer pris på selen da Bamse tok opp en rype og en rype til. Leia var veldig interessert, men sto i ro da de fløy.

Senere støkket Bamse en rype. Den mest positive situasjonen i dag var på vei ned da en rype tok av for egen maskin - denne gangen var jeg såpass samlet at jeg fikk satt Leia og hun satt som den gudinnen hun tidvis er. Flinke jenta. Da fikk vi en positiv situasjon med mye ros. Viktigst av alt er at ingen av fuglene ble noe negativt for henne. Vi gleder oss til høsten:)

Det har også vært utstilling i Kvalsund i helga. Vi gleder oss over mange gode resultater for fuglehunder fra Hammerfest, et resultat av godt arbeid over tid - i alle fall siste måneden. Men eksteriør kan ingen påføre så det grunnleggende må ligge der fra avlen. Leia stiller neste år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar